Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu Internetowego jest firma ZAKŁAD HANDLOWY HURTOWNIA „PE-PE“ ALEKSANDRA OSÓBKA z siedzibą w Bielsku-Białej, ul. 1 Maja 19, 43-300 Bielsko-Biała, wpisana do ewidencji działalności gospodarczej prowadzonej przez Prezydenta Miasta Bielska-Białej pod numerem 58855, NIP 547-012-14-42, REGON 002428305.

 

DANE OSOBOWE

Dane osobowe Usługobiorcy i Klienta są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. 1997 Nr 133, poz. 883 ze zm.) (zwana dalej: Ustawą o ochronie danych osobowych) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.). Zgodnie z zapisami tej ustawy Kupującemu przysługuje prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania. Zgromadzonych danych osobowych nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy innym podmiotom. Chronimy również dane osób, które wypełnią jakikolwiek formularz będący na stronie nasze Sklepu Internetowego.

 

COOKIES (CIASTECZKA)

Sklep Internetowy korzysta z cookies – niewielkich plików tekstowych, które zapisywane i przechowywane są na Twoim komputerze, tablecie, smartphonie. Cookies (ciasteczka) używane są w celu uproszczenia i szybszego działania strony Sklepu Internetowego. Cookies (ciasteczka) nie są szkodliwe dla twoich danych jak i również dla Twojego komputera, tableta, smartphona. Warunkiem działania cookies (ciasteczek) jest ich akceptacja. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas cookies (ciasteczek) powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki lub zrezygnować z używania stron naszego Sklepu Internetowego.